jueves, 1 de abril de 2010

EL TERCER EQUIPO MEJOR DEL GRUPO EN EL 2010

jueves, 1 de abril de 2010 | Paco Rius
El Lleida, amb 23 punts sumats, és el tercer millor equip del grup en el que portem del 2010. Només el superarien en punts el Denia, amb 27, i el Sant Andreu, amb 26. Barça Atlètic, Alcoyano i Ontinyent, amb 22, estarien ja per sota dels blaus.
La boníssima dinàmica del Lleida en aquest 2010 es veu reflectida en les comparacions amb els seus rivals directes en la lluita per la permanència. Així, els blaus han sumat en el que portem d'any sis punts més que l'Sporting Mahonés, vuit més que el Badalona i l'Espanyol B, nou més que el València Mestalla, deu més que la Gramenet i dotze més que el Villajoyosa. En aquest 2010, el Gavà i el Terrassa, amb nou i cinc punts respectivament, segueixen sent els pijtors equips del grup.
En una hipotètica classificació de la segona volta, el Lleida seria el quart classificat, just per sota de l'Ontinyent, que guanyaria un lloc a la taula respecte a la classificació del 2010.
http://www.unioesportivalleida.cat/cast/index.php

TRADUCCIÓN AL CASTELLANO.
El Lleida, con 23 puntos sumados, es el tercero mejor equipo del grupo en el que traemos del 2010. Sólo lo superarían en puntos Denia, con 27, y el Santo Andreu, con 26. Barça Atlético, Alcoyano y Ontinyent, con 22, estarían ya por debajo de los moratones.
La buenísima dinámica del Lleida en este 2010 se ve reflejada en las comparaciones con sus rivales directas en la lucha por la permanencia. Así, los moratones han sumado en el que traemos de año seis puntos más que el Sporting Mahonés, ocho más que el Badalona y la Español B, nuevo más que el València Mestalla, debe más que la Gramenet y doce más que el Villajoyosa. En este 2010, el Gavà y el Terrassa, con nuevo y cinco puntos respectivamente, siguen siendo los pijtors equipos del grupo.
En una hipotética clasificación de la segunda vuelta, el Lleida seria el cuarto clasificado, justo por debajo del Ontinyent, que ganaría un lugar a la mesa respeto a la clasificación del 2010.

0 comentarios :

Publicar un comentario